Η Info Quest Technologies με μια ματιά

Στοχεύοντας στον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής αγοράς.

Η Info Quest Technologies, μέλος του Ομίλου Quest, πρωταγωνιστεί για περισσότερα από 40 χρόνια στην Ελληνική αγορά Πληροφορικής, συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό και ψηφιακό μετασχηματισμό επιχειρήσεων και καταναλωτών. Ξεκινώντας ταυτόχρονα με την εμφάνιση των πρώτων προσωπικών υπολογιστών, το 1981, έχει συνδέσει σε σημαντικό βαθμό την πορεία της με την εξέλιξη και διαμόρφωση της εγχώριας αγοράς, αποτελώντας την κύρια πύλη εισόδου και διάχυσης των νεών τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην Ελλάδα.
 
Τα τελευταία χρόνια που η τεχνολογία, πιο ραγδαία από ποτέ, αλλάζει κάθε έκφανση της ζωής σε ατομικό και επιχειρηματικό επίπεδο, η εταιρεία εξελίσσεται δυναμικά, επιδιώκοντας να συμβάλλει στην επιτάχυνση της πορείας της ελληνικής κοινωνίας προς τον νέο ψηφιακό κόσμο.
Η Info Quest Technologies ξεκινά την πέμπτη δεκαετία της, με ενθουσιασμό για τις προοπτικές που ανοίγονται εμπρός μας, προσηλωμένη στην αποστολή της: να μετατρέπει την τεχνολογία σε εφαλτήριο εξέλιξης, γνώσης και προόδου για τον κάθε ένα μας, για την κοινωνία μας και τη χώρα.

Σήμερα η Info Quest Technologies

Σήμερα με το βλέμμα στο μέλλον, ως 100% θυγατρική της Quest Συμμετοχών ΑΕ, η Info Quest Technologies συμβάλλει έμπρακτα στην ψηφιακή μετάβαση της κοινωνίας μας, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τους συνεργάτες, τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους εργαζόμενους και τους μετόχους της.

  • Συνεχίζει την εξελικτική της πορεία και την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής της, παρουσιάζοντας 3Χ κύκλο εργασιών σε 5 χρόνια
  • Διατηρεί την ηγετική της θέση στη διάθεση προϊόντων ICT, συνεργαζόμενη με περισσότερους από 200 διεθνείς κατασκευαστές πληροφορικής και επικοινωνιών, παρέχοντας προϊόντα και λύσεις, τόσο για την καταναλωτική, όσο και για την επιχειρηματική αγορά
  • Διευρύνει τη δραστηριότητά της σε νέους τομείς και αγορές, όπως ο κλιματισμός και οι ηλεκτρικές συσκευές
  • Επενδύει δυναμικά στο Cloud. Συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους συνεργάτες της Microsoft στην παροχή λύσεων και υπηρεσιών Modern Workplace, Process Automation, Workflow Management & Secure Infrastructure (Μ365 & Azure), που παρέχει σε συνεργασία με την 100% θυγατρική της Team Candi.
  • Διαμορφώνει το νέο περιβάλλον των διασυνδεδεμένων συσκευών μέσω της συνεργασίας μας με τη Xiaomi και άλλους πρωτοπόρους κατασκευαστές.
  • Προτείνει νέες eco λύσεις, όπως τα e-motorcycle Segway και οι φορητοί σταθμοί ενέργειας Ecoflow
  • Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα Εξουσιοδοτημένα Service Centers των διεθνών κατασκευαστών, μεταξύ των οποίων της Apple, HP & Xiaomi
  • Επενδύει στο e-commerce μέσω του www.you.gr και δημιουργεί προηγμένες εμπειρίες στους καταναλωτές, τόσο μέσα από τα φυσικά καταστήματα Xiaomi Stores, όσο και στον ψηφιακό κόσμο (e-shop www.you.gr)
  • Υλοποιεί ένα εκτενές πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού

Με το βλέμμα στο μέλλον

Γνωρίζοντας καλά πως το μέλλον και η ευημερία της εταιρείας είναι άμεσα συνδεδεμένα με το μέλλον του πλανήτη και της κοινωνίας μας, η Info Quest Technologies θέτει υψηλούς στόχους. Μεγαλώνει δυναμικά διερευνώντας εγκαίρως νέες προκλήσεις ,δημιουργώντας αξία και νέες θέσεις εργασίας. Παράλληλα, μειώνει συστηματικά το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και υποστηρίζει με δράσεις την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων στους νέους, αλλά και τη βελτίωση της ζωής των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε στην πρόοδο της κοινωνίας, αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας για να δημιουργήσουμε ένα προηγμένο μέλλον για όλους.