Η Info Quest Technologies με μια ματιά

Στοχεύοντας στον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής αγοράς.

Η Info Quest Technologies, μέλος του Ομίλου Quest, πρωταγωνιστεί για 40 χρόνια στην Ελληνική αγορά Πληροφορικής, συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό και ψηφιακό μετασχηματισμό επιχειρήσεων και καταναλωτών. Ξεκινώντας ταυτόχρονα με την εμφάνιση των πρώτων προσωπικών υπολογιστών, το 1981, έχει συνδέσει σε σημαντικό βαθμό την πορεία της με την εξέλιξη και διαμόρφωση της εγχώριας αγοράς, αποτελώντας την κύρια πύλη εισόδου και διάχυσης των νεών τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην Ελλάδα..
 
Τα τελευταία χρόνια που η τεχνολογία, πιο ραγδαία από ποτέ, αλλάζει κάθε έκφανση της ζωής σε ατομικό και επιχειρηματικό επίπεδο, η εταιρεία εξελίσσεται δυναμικά, επιδιώκοντας να συμβάλλει στην επιτάχυνση της πορείας της ελληνικής κοινωνίας προς τον νέο ψηφιακό κόσμο.
Η Info Quest Technologies ξεκινά την πέμπτη δεκαετία της, με ενθουσιασμό για τις προοπτικές που ανοίγονται εμπρός μας, προσηλωμένη στην αποστολή της: να μετατρέπει την τεχνολογία σε εφαλτήριο εξέλιξης, γνώσης και προόδου για τον κάθε ένα μας, για την κοινωνία μας και τη χώρα.

Σήμερα η Info Quest Technologies

Σήμερα με το βλέμμα στο μέλλον, ως 100% θυγατρική της Quest Συμμετοχών ΑΕ, η Info Quest Technologies συμβάλλει έμπρακτα στην ψηφιακή μετάβαση της κοινωνίας μας, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τους συνεργάτες, τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους εργαζόμενους και τους μετόχους της.

  • Συνεχίζει την εξελικτική της πορεία και την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής της, παρουσιάζοντας + 166% αύξηση στον κύκλο εργασιών σε 5 χρόνια
  • Διατηρεί την ηγετική της θέση στη διάθεση προϊόντων ICT, συνεργαζόμενη με περισσότερους από 200 διεθνείς κατασκευαστές πληροφορικής και επικοινωνιών, παρέχοντας προϊόντα και λύσεις, τόσο για την καταναλωτική, όσο και για την επιχειρηματική αγορά
  • Διευρύνει τη δραστηριότητά της σε νέους τομείς και αγορές, όπως ο κλιματισμός και οι ηλεκτρικές συσκευές
  • Επενδύει δυναμικά στο Cloud. Συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους συνεργάτες της Microsoft στην παροχή λύσεων Modern Workplace, Process Automation, Workflow Management & Secure Infrastructure (Μ365 & Azure)
  • Επενδύει στο e-commerce μέσω του www.you.gr
  • Διαμορφώνει το νέο περιβάλλον των διασυνδεδεμένων συσκευών μέσω της συνεργασίας μας με τη Xiaomi και άλλους πρωτοπόρους κατασκευαστές.
  • Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα Εξουσιοδοτημένα Service Centers των διεθνών κατασκευαστών, μεταξύ των οποίων της Apple, HP & Xiaomi
  • Υλοποιεί ένα εκτενές πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού