Η Info Quest Technologies με μια ματιά

Στοχεύοντας στον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής αγοράς.

Η Info Quest Technologies, μέλος του Ομίλου Quest, πρωταγωνιστεί για περισσότερα από 40 χρόνια στην Ελληνική αγορά Πληροφορικής, συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό και ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, των οργανισμών, των καταναλωτών και ολόκληρης της κοινωνίας. Ξεκινώντας ταυτόχρονα με την εμφάνιση των πρώτων προσωπικών υπολογιστών, το 1981, έχει συνδέσει σε σημαντικό βαθμό την πορεία της με την εξέλιξη και διαμόρφωση της εγχώριας αγοράς Πληροφορικής, αποτελώντας την κύρια πύλη εισόδου και διάχυσης των νεών τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην Ελλάδα.
 
Η Info Quest Technologies έχει ξεκινήσει την πέμπτη δεκαετία της, με ενθουσιασμό για τις προοπτικές που ανοίγονται εμπρός μας, προσηλωμένη στην αποστολή της: να μετατρέπει την τεχνολογία σε εφαλτήριο εξέλιξης, γνώσης και προόδου για τον κάθε ένα μας, για την κοινωνία μας και τη χώρα.
Η Info Quest Technologies ξεκινά την πέμπτη δεκαετία της, με ενθουσιασμό για τις προοπτικές που ανοίγονται εμπρός μας, προσηλωμένη στην αποστολή της: να μετατρέπει την τεχνολογία σε εφαλτήριο εξέλιξης, γνώσης και προόδου για τον κάθε ένα μας, για την κοινωνία μας και τη χώρα.

Σήμερα η Info Quest Technologies

Σήμερα με το βλέμμα στο μέλλον, συμβάλλουμε έμπρακτα στην ψηφιακή μετάβαση της κοινωνίας μας, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τους συνεργάτες, τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους εργαζόμενους και τους μετόχους της.

 • Συνεχίζουμε την εξελικτική μας πορεία και την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής μας, παρουσιάζοντας 3Χ κύκλο εργασιών σε 5 χρόνια
 • Διατηρούμε την ηγετική μας θέση στη διάθεση προϊόντων ICT, συνεργαζόμενοι με περισσότερους από 200 διεθνείς κατασκευαστές πληροφορικής και επικοινωνιών, παρέχοντας προϊόντα και λύσεις, τόσο για την καταναλωτική, όσο και για την επιχειρηματική αγορά
 • Διευρύνουμε τη δραστηριότητά μας σε νέους τομείς και αγορές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό
 • Επενδύουμε δυναμικά στο Cloud. Συγκαταλεγόμαστε στους μεγαλύτερους συνεργάτες της Microsoft στην παροχή λύσεων και υπηρεσιών Modern Workplace, Process Automation, Workflow Management & Secure Infrastructure (Μ365 & Azure), που παρέχουμε σε συνεργασία με την 100% θυγατρική μας Team Candi.
 • Διαμορφώνουμε το νέο περιβάλλον των διασυνδεδεμένων συσκευών μέσω της συνεργασίας μας με τη Xiaomi και άλλους πρωτοπόρους κατασκευαστές.
 • Προτείνουμε νέες eco λύσεις, όπως τα e-motorcycle Segway και οι φορητοί σταθμοί ενέργειας Ecoflow
 • Αποτελούμε ένα από τα μεγαλύτερα Εξουσιοδοτημένα Service Centers των διεθνών κατασκευαστών, μεταξύ των οποίων της Apple & της Xiaomi
 • Επενδύουμε στο e-commerce μέσω του www.you.gr και δημιουργούμε προηγμένες εμπειρίες στους καταναλωτές, τόσο μέσα από τα φυσικά καταστήματα Xiaomi Stores, όσο και στον ψηφιακό κόσμο
 • Υλοποιεί ένα εκτενές πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού

Πλατφόρμα Ανάπτυξης

Η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μία πλατφόρμα που συντονίζει και υποστηρίζει την ανάπτυξη ενός οικοσυστήματος εταιρειών, με στόχο τη διευρυμένη εξυπηρέτηση της αγοράς με τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες αιχμής. Το οικοσύστημα διαμορφώνουν οι 100% θυγατρικές εταιρείες Team Candi, που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη λύσεων και εφαρμογών σε περιβάλλον Microsoft, Info Quest Technologies Cyprus που δραστηριοποιείται στην Κυπριακή αγορά και Info Quest Technologies Romania, που δραστηριοποιείται στην αγορά της Ρουμανίας ( έναρξη εμπορικής λειτουργίας το A’ εξάμηνο 2023), καθώς και οι εταιρείες του Ομίλου Quest Clima Quest (αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ειδών ψύξης θέρμανσης GREE), Γ.Ε. Δημητρίου (αποκλειστικός αντιπρόσωπος κλιματιστικών Toyotomi, ηλεκτρικών συσκευών Singer, κ.α.) , FoQus (αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Smartphones POCO) και ΕΠΑΦΟΣ ΑΕ ( ICT Λύσεις και υπηρεσίες στον τομέα της εκπαίδευσης).

Info Quest Technologies: 	Πλατφόρμα Ανάπτυξης

Νέο, προηγμένο Logistics Center

To 2022 τέθηκε σε λειτουργία το νέο υπερσύγχρονο logistics center μας στον Ασπρόπυργο Αττικής (Περιοχή Ήμερος Τόπος), μία εμβληματική επένδυση της τάξης των €5εκ. σε εξοπλισμό & αυτοματισμούς.

Νέο logistics center

Info Quest Technologies: 	Logistics

Info Quest Technologies: 	Logistics - AutoStore

 

 • Ένα από τα πιο προηγμένα Κέντρα Διανομής προϊόντων στην Ελλάδα
 • Υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας
 • 25.000 m2 / 240.000 m3 αποθηκευτικός χώρος
 • 21.000 θέσεις για παλέτες
 • Εξοπλισμός προηγμένης τεχνολογίας
 • Πρώτη εγκατάσταση αυτοματισμού Autostore στην Ελλάδα (good to person automation)- 4X παραγωγικότητα στη συλλογή προϊόντων
 • 25 ράμπες φόρτωσης / εκφόρτωσης
 • Φιλική στο περιβάλλον κατασκευή και λειτουργία / Class A ενεργειακή κλάση
 • 50% αύξηση παραγωγικότητας
 • ≈ €5.00.000 επενδύσεις σε εξοπλισμό και αυτοματισμούς

Με το βλέμμα στο μέλλον

Γνωρίζοντας καλά πως το μέλλον και η ευημερία της εταιρείας μας είναι άμεσα συνδεδεμένα με το μέλλον του πλανήτη και της κοινωνίας μας, θέτουμε υψηλούς στόχους. Μεγαλώνουμε δυναμικά, διερευνώντας εγκαίρως νέες προκλήσεις, δημιουργώντας αξία και νέες θέσεις εργασίας, μειώνοντας συστηματικά το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, ενισχύοντας την εταιρική διακυβέρνηση και υποστηρίζοντας με δράσεις την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων στους νέους, αλλά και τη βελτίωση της ζωής των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε στην πρόοδο της κοινωνίας, αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας για να δημιουργήσουμε ένα προηγμένο μέλλον για όλους.