Ιανουάριος 2023

H Info Quest Technologies βραβεύεται από την HP Hellas ως o Κορυφαίος διανομέας Hardware στην Ελλάδα.

Κυρίως κείμενο

Την ιδιαίτερα σημαντική διάκριση «Distribution Hardware - Greece 2022» έλαβε η Info Quest Technologies  από την HP Hellas, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική προσήλωσή της στη δημιουργία αξίας για τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της.

Η διάκριση αναγνωρίζει την ολοκληρωμένη επιτυχημένη προσέγγιση της Info Quest Technologies στην ανάπτυξη της αγοράς,  στη διεύρυνση των μεριδίων της HP στις αγορές Computing και Printing, τη μεταφορά τεχνογνωσίας στους συνεργάτες, την εστίαση στην ικανοποίηση του πελάτη και την οικονομική της επίδοση.

Πιστοποίηση Great Place to Work® για τις εταιρείες του Ομίλου Quest Info Quest Technologies, Team Candi, Quest on Line και Clima Quest

Κυρίως κείμενο

H Info Quest Technologies, η Team Candi, η Quest on Line ( you.gr) και η Clima Quest, εταιρείες του Ομίλου Quest, έλαβαν την πιστοποίηση Great Place to Work® συμμετέχοντας στην αξιολόγηση του εργασιακού τους περιβάλλοντος, βάσει της μεθοδολογίας του οργανισμού Great Place to Work®, (CERTIFIED by Great Place to Work®).

Όμιλος Quest - Προσφορά Αλληλεγγύης στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ)

Κυρίως κείμενο

Ο Όμιλος Quest με ενσυναίσθηση και πνεύμα αλληλεγγύης οργανώνει εστιασμένες κοινωνικές δράσεις που στοχεύουν στη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Για μια ακόμη χρονιά, οι εργαζόμενοι των εταιρειών του Ομίλου Quest συγκέντρωσαν και προσέφεραν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια, είδη προσωπικής υγιεινής και φάρμακα στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του Κέντρου για τη στήριξη των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη.