ΦΕΣΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Employee Image
FESSAS THEODOROS
Position
Διοικητικό Συμβούλιο
Job Title
President of Quest Group, Board Member of Info Quest Technologies
Τίτλος

ΦΕΣΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Body

Είναι ιδρυτής  της Info Quest Technologies, βασικός μέτοχος της μητρικής εταιρείας του Ομίλου, της  Quest Συμμετοχών και Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Η Quest Συμμετοχών, ιδρύθηκε το 1981 ως Info-Quest, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών από το 1998 και δραστηριοποιείται μέσω των θυγατρικών της, στον τομέα της διάθεσης προϊόντων πληροφορικής (χονδρική, λιανική πώληση και ηλεκτρονικό εμπόριο), των ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, τις διαχείριση ηλεκτρονικών συναλλαγών, τις ταχυμεταφορές  και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Τον Μάιο του 2014 εξελέγη Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), αφού διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. επί σειρά ετών. Είναι επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και μέλος ΔΣ του ICC-Hellas (International Chamber of Commerce) καθώς και του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).

Σπούδασε Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και είναι κάτοχος Master στη Θερμοδυναμική από το Πανεπιστήμιο του Birmingham της Μεγάλης Βρετανίας.