Νοέμβριος 2020

Info Quest Technologies: Νέες υπηρεσίες για το Service των Xiaomi Smartphones

Κυρίως κείμενο

Εγγύηση προστασίας οθόνης με μία δωρεάν επισκευή για τα νέα smartphones Xiaomi Mi 10Τ PR0 & Mi10T και νέα υπηρεσία επισκευής me  Δωρεάν Pick up & Return για όλα τα Xiaomi smartphones.

H Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας της Xiaomi σε Ελλάδα και Κύπρο και επίσημο εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών, ενημερώνει για τη νέα υπηρεσία service, με κάθε αγορά smartphone της νέας σειράς Mi 10T.

Ανοδική η πορεία του Ομίλου Quest το Εννεάμηνο 2020

Κυρίως κείμενο

Ο Όμιλος Quest το εννεάμηνο 2020 παρουσίασε:

  • Αύξηση 20,2% σε πωλήσεις, 9,4% σε λειτουργική κερδοφορία (EBITDA) και 10,1% σε προ φόρων κέρδη (ΕΒΤ).
  • Υποχώρηση κατά 53,4% ** σε καθαρά μετά φόρων κέρδη (ΕΑΤ).

Παράλληλα, διατήρησε την καλή χρηματοοικονομική του κατάσταση και συνέχισε την υλοποίηση των σχεδιασμένων αναπτυξιακών του επενδύσεων.

Τα βασικότερα Ενοποιημένα Οικονομικά Αποτελέσματα & Μεγέθη παρουσιάζονται ακολούθως:

Τα νέα Mi Smart Band 4C και Mi Smart Space Heater S της Xiaomi διαθέσιμα από την Info Quest Technologies

Κυρίως κείμενο

H Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας της Xiaomi σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε τη διάθεση δύο νέων έξυπνων προϊόντων Xiaomi στην ελληνική και κυπριακή αγορά. Πρόκειται για το νέο Mi Smart Band 4C, μία ακόμη προσθήκη στην ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά των  fitness trackers και  τη νέα έξυπνη θερμάστρα  Mi Smart Space Heater S,  που σηματοδοτεί την είσοδο της Xiaomi σε μια νέα κατηγορία προϊόντων στην εγχώρια αγορά.

Η Xiaomi διατηρεί τη 2η θέση στην αγορά των Smartphones στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη

Κυρίως κείμενο

H Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ενημερώνει  ότι, όπως ανακοινώθηκε από τη Xiaomi στις 6 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την Canalys, η Xiaomi, ηγέτης της παγκόσμιας τεχνολογίας, διατηρεί το τρίτο τρίμηνο του 2020 τη δεύτερη θέση σε πωλήσεις  Smartphones (σε τεμάχια) στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, παρουσιάζοντας  αύξηση 80%  σε σχέση με πέρυσι και μερίδιο αγοράς 27%.

Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου Quest

Κυρίως κείμενο

O Όμιλος Quest δημοσίευσε για 6η συνεχόμενη χρονιά την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2019, παρουσιάζοντας τη στρατηγική και τις πρωτοβουλίες του Ομίλου, αλλά και ειδικότερα των εταιρειών Info Quest Technologies, Uni Systems, iSquare και ACS σχετικά με τα κύρια θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης.