Δεκέμβριος 2016

Συνεργασία Info Quest Technologies και Xiaomi

Κυρίως κείμενο
Η Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Xiaomi, για τη διάθεση των πρωτοποριακών προϊόντων της κινεζικής εταιρείας στην Ελληνική αγορά. Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 με όραμα να κάνει την υψηλής ποιότητας τεχνολογία προσιτή σε όλους. Η εταιρεία κατασκευάζει ένα ολόκληρο οικοσύστημα από προϊόντα και υπηρεσίες με κέντρο το Internet (Smartphones, αξεσουάρ, λογισμικό, κ.α.), αξιοποιώντας και τη βοήθεια των Mi fans, του club των φανατικών φίλων και οπαδών της μάρκας. Το "MI" στο λογότυπο της σημαίνει “Mobile Internet”, αλλά και "Mission Impossible", καθώς αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις που φαίνονταν κυριολεκτικά αδύνατες να επιτευχθούν. Έχοντας πουλήσει περισσότερα από 61 εκατομμύρια smartphones το 2014 και έχοντας κατακτήσει την ιδιαίτερα απαιτητική κινεζική αγορά, η εταιρεία ξεκίνησε πρόσφατα την επέκτασή της στο εξωτερικό και από το δεύτερο εξάμηνο του 2016 επίσημα και στην Ευρωπαϊκή αγορά, παρουσιάζοντας ειδικές εκδόσεις των προϊόντων της, που πληρούν τις αντίστοιχες λειτουργικές και κανονιστικές προδιαγραφές. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η ποιοτική κατασκευή, το MIUI, το μοναδικό λογισμικό που χρησιμοποιούν συμπληρωματικά με το Android, το φανατικό κοινό τους και η εξαιρετικά προσιτή τιμή τους, είναι τα κύρια σημεία, που κάνουν τα Μi Phone τόσο περιζήτητα και αγαπητά όπου κυκλοφορούν στον κόσμο. Με στόχο οι Έλληνες καταναλωτές να απολαμβάνουν στο σύνολό τους τη μοναδική εμπειρία που προσφέρουν τα Μi Phone, η Info Quest Technologies, παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά, σε συνεργασία με την Xiaomi, προϊόντα που πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διαθέτουν πλήρες ελληνικό περιβάλλον (ROM). Παράλληλα, παρέχει δύο (2) χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας για τα μοντέλα αυτά και πλήρη ελληνική τεκμηρίωση. Τα πρώτα Mi Phone που διαθέτει η Info Quest Technologies μέσω του επιλεγμένου δικτύου συνεργατών της, είναι το Redmi 3S και Redmi Note 3. Το Redmi 3S, με οθόνη οθόνη 5" HD, διαθέτει ένα ποιοτικό μεταλλικό περίβλημα υψηλής αισθητικής, υποστηρίζεται από τον πανίσχυρο 64-bit, 8πύρηνο επεξεργαστή Qualcomm® SnapdragonTM 430, διαθέτει 3GB RAM, μνήμη 32GB, μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία των 4100mAh , κάμερα 13MP Phase Detection Autofocus (PDAF) και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Το Redmi Note 3, με οθόνη 5,5” 1080p HD είναι το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο που κυκλοφόρησε με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 650. Διαθέτει έναν εξαιρετικά γρήγορο αισθητηρα δακτυλικού αποτυπώματος, μπαταρία 4050mAh μεγάλης διάρκειας, 3GB RAM, μνήμη 32GB, κάμερα 16MP Phase Detection Autofocus (PDAF) , καταπληκτικό design, με υψηλής ποιότητας μεταλλικό φινίρισμα και βάρος που δεν ξεπερνά τα 164g. Σύντομα, και με βάση το πλάνο επέκτασης της Xiaomi στην Ευρωπαϊκή αγορά, η γκάμα των προϊόντων που θα διαθέτει η Info Quest Technologies, θα επεκτείνεται συνεχώς. Για περισσότερες πληροφορίες, www.xiaomi-greece.gr.

Η Info Quest Technologies επιβραβεύτηκε για τις πλατφόρμες ηλεκτρονικών αγορών www.QuestonLine.gr και www.QuestonCLoud.com

Κυρίως κείμενο
Η Info Quest Technologies επιβραβεύτηκε για τις πλατφόρμες ηλεκτρονικών αγορών www.QuestonLine.gr και www.QuestonCLoud.com, οι οποίες λειτουργούν συμπληρωματικά, αποτυπώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη δέσμευση της εταιρείας να καινοτομεί – όχι μόνο σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και σε Business models – και να αξιοποιεί την τεχνολογία αιχμής, για τη δημιουργία αξίας. Αναγνωρίζοντας έγκαιρα τη δυναμική και αξία των ηλεκτρονικών αγορών, ήδη από το 2000, η Info Quest Technologies, ανέπτυξε μία πλατφόρμα B2B ηλεκτρονικών αγορών προϊόντων, την www.QuestonLine.gr. Πρωτοποριακή από την πρώτη της έκδοση, η εφαρμογή εμπλουτίζεται και αξιοποιείται έκτοτε ανελλιπώς, ενώ το 2016, μετά από μία συνολική ανανέωση, λειτουργεί σε νέα υποδομή, με νέο interface, παρέχοντας νέα λειτουργικότητα και δυνατότητες. Η εφαρμογή λειτουργεί συνδυαστικά με ένα Mobile App σε περιβάλλον iOS, δίνοντας εκτενείς δυνατότητες και ευελιξία στους πελάτες της εταιρείας. Παράλληλα, η εταιρεία ανέπτυξε και διαθέτει στους συνεργάτες της μία νέα πρωτοποριακή εφαρμογή B2B ηλεκτρονικών αγορών Cloud υπηρεσιών, την www.QuestonCLoud.com παρέχοντας μία μοναδική πλατφόρμα για την καλύτερη αξιοποίηση των cloud services που διαθέτει.