Διαχείριση αιτημάτων αγοράς επώνυμων ανταλλακτικών

Καλώς ήλθατε στο portal της Info Quest Technologies για τη διαχείριση των αιτημάτων αγορών επώνυμων ανταλλακτικών. Το τεχνικό τμήμα της Εταιρείας μας λειτουργεί ως Authorized Service Partner των μεγαλύτερων κατασκευαστών προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, όπως Apple, Xiaomi, Canon, Epson, Lenovo ThinkPad και ΤhinkVision κτλ καθώς και των προϊόντων Quest, που κατασκευάζει η Εταιρεία, ενώ διαθέτει προς πώληση αυθεντικά ανταλλακτικά των οίκων Canon και Epson, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τα επίσημα κανάλια των κατασκευαστών.

Για να καταχωρίσετε το αίτημά σας για αγορά ανταλλακτικών, παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε πατώντας εδώ . 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που έχετε συνδεθεί ήδη στο portal.questonline.gr το παραπάνω link σας μεταφέρει στην κεντρική του σελίδα. Μπορείτε να πατήσετε αποσύνδεση από το portal και να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση www.youb2b.gr/spares ή αν χρησιμοποιείται Internet Explorer να επιλέξτε File->New Session χρησιμοποιώντας την ίδια διεύθυνση.

Το συντομότερο δυνατό θα σας στείλουμε την προσφορά μας για τα ανταλλακτικά που σας ενδιαφέρουν.

Για περισσότερες πληροφορίες ή σε περίπτωση προβλήματος, 
παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 211 999 1260, 
mail: spares@info.quest.gr 
ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Εταιρείας http://www.infoquest.gr.