Οκτώβριος 2022

Silver Award για την Info Quest Technologies από την EcoVadis

Κυρίως κείμενο

Στο Top 5% των εταιρειών του κλάδου που αξιολογεί η EcoVadis για τις επιδόσεις τους στη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Tη διάκριση Silver Award έλαβε η Info Quest Technologies, από την EcoVadis, τον διεθνή φορέα αξιολόγησης επιδόσεων στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, με απόδοση ιδιαίτερα υψηλή, που την κατατάσσει στο Τοp 5% των εταιρειών του κλάδου της (Διανομή Προϊόντων Ψηφιακής Τεχνολογίας και Λογισμικού), που αξιολογεί διεθνώς ο φορέας.

Διπλή βράβευση για την Info Quest Technologies στα ΒITE Awards 2022

Κυρίως κείμενο

H εταιρεία διακρίθηκε με Χρυσό Βραβείο για τον επιτυχημένο επιχειρηματικό μετασχηματισμό της και με Αργυρό Βραβείο για τις καινοτόμες υπηρεσίες Cybersecurity MDR (Managed Detection & Response).

 

Δύο σημαντικές διακρίσεις, που αναδεικνύουν τη δυναμική εξέλιξή της, με στόχο να συνεχίσει να μετουσιώνει την αιχμή της ψηφιακής τεχνολογίας σε αξία και πρόοδο για κάθε πελάτη της,  έλαβε η Info Quest Technologies στα BΙΤΕ Awards 2022, τα οποία θεσμοθετήθηκαν & διεξάγονται από την Boussias Communications.

Συνεργασία Info Quest Technologies με Dahua Technologies Greece

Κυρίως κείμενο

Το σύνολο των έξυπνων προϊόντων IoT & AIoT της Dahua, τώρα διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά.

Την έναρξη της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν  η Dahua Technologies και η Info Quest Technologies, με στόχο τη διάθεση στην Ελληνική αγορά του συνόλου των καινοτόμων IoT & AIoT προϊόντων της κατασκευάστριας εταιρείας, που κάνουν την καθημερινότητα πιο έξυπνη και ασφαλή.