Μάιος 2019

Info Quest Technologies: Τα έξυπνα προϊόντα MI της Xiaomi στο TEDxATHENS 2019

Κυρίως κείμενο

Η Info Quest Technologies, εξουσιοδοτημένος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο, συμμετέχει ως PARTNER στο φετινό TEDxAthens  που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου στο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, παρουσιάζοντας μερικές από τις έξυπνες - ΙοΤ λύσεις της Xiaomi για το σπίτι και τη μετακίνηση, που υπόσχονται να κάνουν την καθημερινότητα όλων, πιο λειτουργική και πιο διασκεδαστική.

Διπλή βράβευση για την Info Quest Technologies στα Business IT Excellence Awards

Κυρίως κείμενο

Η διάθεση καινοτόμων λύσεων στην αγορά και η κοινωνική προσφορά της Info Quest Technologies βραβεύτηκαν στη τελετή απονομής των βραβείων Business IT Excellence Awards 2019, τα οποία θεσμοθετήθηκαν από το περιοδικό netweek της Boussias Communications με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Η Ιnfo Quest Technologies παρουσιάζει λύσεις Microsoft Azure στο Συνέδριο «IT Infrastructure & Operations»

Κυρίως κείμενο

H Info Quest Technologies, αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς και πλέον μακροχρόνιους συνεργάτες της Μicrosoft στη διάχυση και βέλτιστη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών από όλο το εύρος της ελληνικής αγοράς.  Στη σημερινή εποχή του digital distribution, η εταιρεία έχει θέσει ως προτεραιότητα να κάνει τη μετάβαση των επιχειρήσεων στο Cloud  εύκολη και προσιτή, βοηθώντας στην πορεία τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

H Ιnfo Quest Technologies στη Cisco Experience 2019

Κυρίως κείμενο

Η Ιnfo Quest Technologies, στρατηγικός συνεργάτης της Cisco για περισσότερα από 20 χρόνια, συμμετείχε ως Distributor Partner Sponsor, στην κορυφαία ετήσια εκδήλωση της Cisco Hellas, “Cisco Experience”, που πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαΐου με κύριο μήνυμα: «The bridge to possible».