Ιούνιος 2018

Όμιλος Quest: Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2017

Submitted by antonis on Παρ, 06/22/2018 - 09:25

Με στόχο την ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων μερών, ο Όμιλος Quest παρουσίασε την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2017, η οποία περιγράφει τη στρατηγική του Ομίλου, αλλά και ειδικότερα των εταιρειών, Info Quest Technologies, Uni Systems, iSquare και ACS σχετικά με τα κύρια θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης. Η έκθεση συντάσσεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, σύμφωνα με τα νέα Πρότυπα GRI (GRI Standards) και τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.).

Σημαντικές διακρίσεις για τον Όμιλο Quest στην τελετή απονομής των Business IT Excellence Awards 2018

Submitted by antonis on Παρ, 06/15/2018 - 13:40

Οι εταιρείες του Ομίλου Quest, Info Quest Technologies και iSquare, βραβεύτηκαν στη χθεσινή τελετή απονομής των βραβείων Business IT Excellence Awards, τα οποία θεσμοθετήθηκαν από το περιοδικό netweek της Boussias Communications με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα Smartphones Xiaomi δίνουν το «παρών» στο Ράλλυ Ακρόπολις, ως Χορηγός της STH RALLY TEAM

Submitted by antonis on Παρ, 06/01/2018 - 14:45

Ένα από τα πλέον εμβληματικά χωμάτινα Ράλλυ στην Ευρώπη, το Ράλλυ Ακρόπολις, ξεκινά  για 64η φορά στην ιστορία του. Tα Xiaomi Smartphones, τα οποία διαθέτει και υποστηρίζει η Info Quest Τechnologies, με χιλιάδες πλέον fans στην Ελλάδα και την Ευρώπη, δε θα μπορούσαν να λείπουν από αυτήν τη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που συναρπάζει κάθε χρόνο χιλιάδες φίλους του αυτοκινήτου και είναι συνώνυμη της ταχύτητας, της δύναμης και των επιδόσεων πέρα από τα συμβατικά όρια και τα  συνηθισμένα.

Ετικέτες