Δεκέμβριος 2012

To tablet Bitmore Tab 74 της Info Quest Τechnologies στο δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος

Κυρίως κείμενο
Η οικογένεια προϊόντων Bitmore μεγαλώνει και περιλαμβάνει πλέον και το νέο, Android tablet Bitmore Tab 74, το οποίο διατίθεται στα 149 ευρώ αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος. Το Bitmore Tab 74 Android, με λεπτή και μοντέρνα σχεδίαση και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, είναι oιδανικό συνεργάτης, τόσο για προσωπική, όσο και για επαγγελματική χρήση. Διαθέτει οθόνη πολλαπλής αφής 7”, λειτουργικό Android 2.3, 4GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα Micro-SDκαι κάμερα, υποστηρίζει Flash, ενώ έχει προεγκατεστημένο ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο, OfficeSuite, καθώς και τις εφαρμογές GreekAndroidApps, SlideMe Market, και e-Bookreader. Με άλλα λόγια διαθέτει ό,τι αναζητά κάποιος από μία ταμπλέτα, για εύκολη, γρήγορη και χωρίς προβλήματα περιήγηση στο Internet, ανταλλαγή email, παρακολούθηση ταινιών, ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων και αξιοποίηση των χιλιάδων εφαρμογών που είναι διαθέσιμες στο λειτουργικό σύστημα Android. Μαζί με το Tab74, υπάρχει διαθέσιμη και η κατάλληλη δερμάτινη θήκη, που εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία του tablet, από μικροφθορές. Όπως όλα τα προϊόντα Bitmore, το Bitmore Tab 74 Android έχει εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης και διατίθεται με την εγγύηση ποιότητας της Info Quest Technologies.

Νέo tablet Bitmore Tab750 από την Info Quest Technologies

Κυρίως κείμενο
Για όποιον αναζητά αυτές τις γιορτές ένα πρωτότυπο, χρήσιμο και ταυτόχρονα οικονομικό δώρο, που θα ενθουσιάσει όποιον το λάβει, το Bitmore 750, το νέο Tablet 7” της Info Quest Technologies, που διατίθεται στην εξαιρετική τιμή των 99€, είναι σίγουρα η λύση. Το νέο Bitmore Tab750, έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής, ελληνικό μενού, πληκτρολόγιο και οδηγίες χρήσης και το ιδανικό μέγεθος τόσο για ενήλικες, που θέλουν να έχουν μαζί τους μία ελαφριά και αξιόπιστη συσκευή για να βλέπουν τα emails τους και να πλοηγούνται στο Internet, όσο και τους μικρότερους που θέλουν κάτι στα μέτρα τους, χωρίς θυσίες σε ταχύτητα, χρώματα και γραφικά, για να παίζουν, να βλέπουν τα αγαπημένα τους video και να ακούν την αγαπημένη τους μουσική. Το νέο Tab750 διαθέτει οθόνη πολλαπλής αφής 7” capacitive με ανάλυση 800x480, 4GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα Micro-SD και camera και ενσωματώνει το λειτουργικό σύστημα Android 4.0 Ice Cream Sandwich, για μέγιστη ταχύτητα και απόδοση σε κάθε εφαρμογή. Στηρίζεται σε επεξεργαστή τελευταίας γενιάς, ενώ υποστηρίζει Flash, διαθέτει USB θύρα  και έχει προεγκατεστημένες τις εφαρμογές GreekAndroidApps, SlideMe Market και e-Book reader. Όπως όλα τα προϊόντα Bitmore, το νέο Tab750, κατασκευάζεται και υποστηρίζεται από την Info Quest Technologies και διατίθεται στο  ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, σε μεγάλες αλυσίδες τεχνολογίας, καθώς και επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης. Η τιμή των 99€ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος εκπαιδευτικών επισκέψεων «Συναρμολογώντας τον υπολογιστή Quest» από την Info Quest Technologies

Κυρίως κείμενο
Ολοκληρώθηκε για τη φετινή χρονιά το πρόγραμμα εκπαιδευτικών επισκέψεων με την ονομασία «Συναρμολογώντας τον υπολογιστή Quest», που οργανώνει η Info Quest Technologies, στις  εγκαταστάσεις παραγωγής και διακίνησης του επιτραπέζιου ηλεκτρονικού υπολογιστή Quest.   Η εκπαιδευτική αυτή παρουσίαση, η οποία ξεκίνησε με τις επισκέψεις μαθητών στις εγκαταστάσεις της Info Quest εδώ και περισσότερο από μία δεκαετία,  εξελίχθηκε και τα  τελευταία χρόνια λειτουργεί σε συστηματική βάση, συμπληρώνοντας τον κύκλο εκπαίδευσης των μαθητών στον τομέα της πληροφορικής. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, παρουσιάζοντάς τους στην πράξη, τη σταδιακή συναρμολόγηση του κορυφαίου ελληνικής κατασκευής υπολογιστή.  Βλέποντας από κοντά τη γραμμή παραγωγής του Quest, οι μαθητές εξοικειώνονται με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού υπολογιστή, μαθαίνουν τα διάφορα υποσυστήματά του και τη λειτουργία τους, κατανοούν την αξία του νόμιμου λογισμικού και της πιστοποιημένης βάσει προτύπων γραμμής παραγωγής, ενώ παράλληλα έχουν την ευκαιρία να λύσουν τυχόν απορίες τους  για θέματα που τους ενδιαφέρουν, όπως  π.χ. η αναβάθμιση των δυνατοτήτων ενός συστήματος, η προστασία από ιούς κα. Η διαδικασία προσφέρει πρωτίστως στους μαθητές ερεθίσματα,  για να αγαπήσουν την τεχνολογία, να γνωρίσουν μερικές πτυχές του επαγγέλματος του ειδικού της πληροφορικής, αλλά και να κατανοήσουν, πώς η οργάνωση, η ομαδική δουλειά και η προστιθέμενη αξία, είναι στοιχεία απαραίτητα, προκειμένου ένα προϊόν  να είναι πραγματικά επιτυχημένο και ξεχωριστό.  Οι υπολογιστές Quest ενσωματώνουν ποιοτικά υποσυστήματα τελευταίας τεχνολογίας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση και ποιότητα σε τιμές προσιτές για τον Έλληνα καταναλωτή. Η σειρά υπολογιστών Quest, με μοντέλα για οικιακή και επαγγελματική χρήση, καθώς και για gaming, είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2000. Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Εταιρικών Υποθέσεων του Ομίλου Quest  στην διεύθυνση  pr@quest.gr.