Σεπτέμβριος 2011

Διεύρυνση Συνεργασίας Info Quest Technologies και Dell

Κυρίως κείμενο
Η Info Quest Technologies, με την 30ετή εμπειρία της στον τομέα των ολοκληρωμένων συστημάτων πληροφορικής και  στην υποστήριξη των μεταπωλητών της στην Ελληνική αγορά, διευρύνει την εδώ και τρία χρόνια επιτυχημένη συνεργασία της με την Dell, με τη διάθεση στην επιχειρηματική αγορά των συστημάτων client και των λύσεων για υποδομές πληροφοριακών συστημάτων της Dell. Στο επίπεδο των συστημάτων client, διατίθενται πλέον οι δημοφιλείς φορητοί υπολογιστές Dell Latitude της σειράς E, οι επιτραπέζιοι υπολογιστές Dell OptiPlex και οι σταθμοί εργασίας Dell Precision. Οι τελευταίοι απευθύνονται σε θέσεις εργασίας με υψηλές απαιτήσεις, όπως περιβάλλοντα επεξεργασίας γραφικών και video, μηχανολογικής σχεδίασης (CAD), 3D animation, επιστημονικών και άλλων εφαρμογών. Στο επίπεδο συστημάτων υποδομών, τομέας που θα αναπτυχθεί στα πλαίσια της επέκτασης της συνεργασίας, ανήκουν το πλήρες εύρος των Dell PowerEdge servers, καθώς και οι σειρές αποθηκευτικών συστημάτων, όπως οι οικογένειες προϊόντων Dell PowerVault και Dell EqualLogic. Η Info Quest Technologies και το δίκτυο συνεργατών της, διαθέτοντας τα παραπάνω προϊόντα σε συνδυασμό με τις οικογένειες των προϊόντων Dell Inspiron, XPS και Vostro και τις υπηρεσίες της Dell, θα μπορούν να σχεδιάζουν αποδοτικές, εύκολα διαχειρίσιμες και επεκτάσιμες λύσεις.

Η Info Quest Technologies πιστοποιήθηκε ως Microsoft Gold Competent Partner

Κυρίως κείμενο
Την υψηλότερη διάκριση στην ελληνική αγορά ως πιστοποιημένος συνεργάτης του δικτύου συνεργατών της Microsoft απέσπασε η Info Quest Technologies, πλέον ως Gold Competent Συνεργάτης του Microsoft Partner Network, έχοντας αποκτήσει τις εξειδικεύσεις Authorized Distributor και OEM Hardware. Η διάκριση αυτή συνεπάγεται ότι η Info Quest Technologies πληροί ένα σύνολο προϋποθέσεων, οι οποίες εξασφαλίζουν τον υψηλότερο βαθμό κατάρτισης και ποιοτικής παροχής υπηρεσιών προς τους μεταπωλητές αλλά και τους τελικούς χρήστες. Με την 20ετή της εμπειρία ως κατασκευαστή του Quest PC, η Info Quest Technologies, διαθέτει την υψηλότερη εξειδίκευση αναφορικά με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση λύσεων hardware,  βελτιστοποιημένων για τα προϊόντα της Microsoft, έτσι ώστε να πιστοποιείται ως Gold OEM Hardware. Προϊόντα όπως τα Windows 7, το Office 2010, τα Windows Security Essentials και το Windows Live βρίσκουν την ιδανική τους υλοποίηση σε ένα Quest PC. Επιπλέον, η Info Quest Technologies, ως Gold Authorized Distributor, αποδεδειγμένα διαθέτει την υψηλότερη εξειδίκευση στις πωλήσεις και στην αδειοδότηση προϊόντων Microsoft, για την καθοδήγηση των συνεργατών της στο χειρισμό ακόμη και των πιο σύνθετων περιπτώσεων πωλήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι για κάθε εξειδίκευση (Authorized Distribution ή OEM Hardware) η Info Quest Technologies διαθέτει έναν αριθμό στελεχών ειδικά εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων από τη Microsoft, ενώ η δραστηριότητα της έχει αξιολογηθεί θετικά και συστηθεί ως προτεινόμενη από έναν ικανό αριθμό πελατών, οι οποίοι δηλώνουν την ικανοποίησή τους στη Microsoft από προϊόντα και υπηρεσίες που έλαβαν.  

Δελτίο Τύπου: Η Info Quest Technologies παρουσιάζει τα νέα Quest All In One και Quest Mini PC

Κυρίως κείμενο
Η Info Quest Technologies, επί 20 χρόνια κατασκευάζει τους υπολογιστές Quest, έχοντας ως στόχο να προσφέρει πάντα στους Έλληνες καταναλωτές ποιοτικά προϊόντα, που ενσωματώνουν τις τελευταίες τάσεις τής τεχνολογίας, διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές και συνοδεύονται από προηγμένες υπηρεσίες υποστήριξης. Με γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή για προϊόντα, που πλέον της υψηλής απόδοσης, διαθέτουν προηγμένη λειτουργικότητα, μοντέρνο design, καταναλώνουν λίγο από τον περιορισμένο χώρο ενός γραφείου και είναι χαμηλής κατανάλωσης, η Info Quest Technologies παρουσίασε τη νέα σειρά Quest All In One, καθώς και τα νέα μοντέλα Quest Mini PC. Κοινός παρανομαστής και για τις δύο σειρές είναι η ιδιαίτερή τους σχεδίαση, η οποία εξασφαλίζει ελάχιστο όγκο, υψηλή λειτουργικότητα και χαμηλή κατανάλωση χωρίς όμως να γίνονται εκπτώσεις στην ισχύ και τις δυνατότητες. Όλα τα μοντέλα είναι ιδανικά τόσο για επιχειρήσεις όσο και για τα σύγχρονα living-rooms τα οποία αποτελούν ταυτόχρονα καταφύγια ξεκούρασης αλλά και κέντρα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας. Η νέα σειρά Quest All In One, διαθέτει 3 μοντέλα που συνδυάζουν κεντρική μονάδα και οθόνη σε ένα. Τα νέα μοντέλα διαθέτουν επεξεργαστές 2ης γενιάς Intel® Core™ i5 και i3 και Intel® Pentium®, οθόνη LED 18.5”, WebCam για άμεσο video-chatting και γραφικά με εξελιγμένες δυνατότητες High Definition απεικόνισης, συνδυάζοντας ισχύ με εξαιρετική εμφάνιση, εργονομία και χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης.   Tα νέα μοντέλα Quest Mini PC, συμπληρώνουν τη σειρά των Mini υπολογιστών Quest που κυκλοφορούν με επιτυχία στην Ελληνική αγορά. To ένα μοντέλο, έχει εξαιρετικό design, διαστάσεις μόλις 15x14,7 cm και διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα με ειδική βάση στήριξης, ώστε να χωράει ακόμα και το πιο μοντέρνο ή περιορισμένο χώρο. Το άλλο μοντέλο, είναι το πρώτο Mini PC με επεξεργαστή Intel® i5 στην αγορά. Η δυνατότητα υποστήριξης High Definition video ανάλυσης 1080p, καθώς και η ύπαρξη HDMI το καθιστούν ιδανικό για home theater.    Όλα τα μοντέλα, όπως και όλοι οι υπολογιστές Quest έχουν προεγκατεστημένα τα Windows® 7 Home Premium, ενώ διαθέτουν τη λειτουργία Quest Recovery Partition η οποία επιτρέπει την επαναφορά του συστήματος στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις μέσα σε 15 λεπτά. Βρείτε τα νέα Quest All In One και Quest Mini PC, καθώς και την πλήρη σειρά υπολογιστών Quest στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies, στο www.you.gr και στο επιλεγμένο δίκτυο των καταστημάτων U. Φωτογραφικό υλικό για τα νέα Quest μπορείτε να κατεβάσετε εδώ