Δεκέμβριος 2011

Η Info Quest Technologies διαθέτει τα κορυφαία συστήματα ήχου Bowers & Wilkins

Κυρίως κείμενο
Η Info Quest Technologies ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Bowers & Wilkins στη διάθεση  των συστημάτων ήχου της σειράς New Media. Η Bowers & Wilkins είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων ήχου στον κόσμο. Η σειρά προϊόντων New Media έχει ως στόχο την επίτευξη της ύψιστης ηχητικής ποιότητας για όλες τις σύγχρονες μουσικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων κινητών τηλεφώνων και tablets. Τα προϊόντα της σειράς New Media της Bowers & Wilkins είναι διαθέσιμα σε όλα τα Apple Premium Reseller Stores. Το Zeppelin Air, το κορυφαίο προϊόν της σειράς, είναι το απόλυτο ασύρματο ηχητικό σύστημα, ιδανικό για όποιον αναζητά την τέλεια ακρόαση. Το Zeppelin Air είναι πλήρως συμβατό με το πρωτόκολλο AirPlay της Apple και μπορεί να αναπαράγει ασύρματα μουσική αποθηκευμένη σε οποιοδήποτε από τα συμβατά με το iTunes προϊόντα της Apple, το iPhone, το iPod, το iPad και τα Mac. Το Zeppelin Mini είναι η μικρότερη εκδοχή του πρωτοποριακού συστήματος της Bowers & Wilkins και είναι ιδανικό για τους χρήστες iPhone, οι οποίοι θέλουν ένα docking με υψηλή ηχητική ποιότητα και μικρό όγκο. Προτεινόμενη λιανική τιμή € 599,90. Τα ΜΜ-1 είναι ένα ζευγάρι ηχείων ειδικά σχεδιασμένα για υπολογιστές. Θέλοντας να παρουσιάσει την απόλυτη ποιοτική πρόταση σχετικά με τα ηχεία υπολογιστών, η Bowers & Wilkins παρουσίασε ένα σύστημα μικρών ηχείων τα οποία συνδέονται με τον υπολογιστή μέσω USB, είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως το αλουμίνιο και διακρίνονται τόσο για την ηχητική τους ποιότητα όσο και για την υψηλή τους αισθητική. Προτεινόμενη λιανική τιμή € 499,90. Τα P5 αποτελούν την παρθενική εμφάνιση της Bowers & Wilkins στην αγορά των ακουστικών. Τα ακουστικά τους χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας δέρμα ώστε να ελαχιστοποιούν την κόπωση και την εφίδρωση και να μεγιστοποιούν την απόλαυση, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα ήχου. Προτεινόμενη λιανική τιμή € 299,90. Τα C5 φιλοδοξούν να απογειώσουν την ποιότητα των ακουστικών τύπου ψείρας. Με ειδική σχεδίαση ώστε να μένουν στη θέση τους ανεξάρτητα από την κίνηση του ακροατή, φέρουν όλη την τεχνογνωσία της Bowers & Wilkins, αποτελώντας μια από τις κορυφαίες προτάσεις ακουστικών ψείρας στον κόσμο. Προτεινόμενη λιανική τιμή € 179,90.

hpshop.gr - To πρώτο HP branded ηλεκτρονικό κατάστημα προσωπικών υπολογιστών στην Ελλάδα

Κυρίως κείμενο
Στο hpshop.gr θα γνωρίσετε όλο το εύρος των προϊοντικών λύσεων του Personal Systems Group της HP   Η HP και η Info Quest Technologies ανακοινώνουν το hpshop.gr, το πρώτο HP branded ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, στο οποίο μπορείτε να γνωρίσετε όλο το εύρος των προϊοντικών λύσεων του Personal Systems Group της HP.  Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα έχει σαν στόχο να λειτουργήσει συμπληρωματικά στους συνεργάτες της HP, να προβάλλει όλο το εύρος των προϊοντικών λύσεων που διαθέτει σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σχετικά συμπληρωματικά προϊόντα, να ενημερώσει για τις καινοτομίες και εξελίξεις του PSG, να διασκεδάσει τον κόσμο της με quiz, διαγωνισμούς, παιχνίδια κι άλλακαι τελικά να δώσει προστιθέμενη αξία στα χρήματα των πελατών της. Την ανάπτυξη και τη διαχείρισή του έχει αναλάβει, ως «Accredited HP Online Shop Partner», η Info Quest Technologies.  Στο hpshop.gr θα βρείτε Την πιο ευρεία γκάμα των φορητών και επιτραπέζιων υπολογιστών, οθονών, αξεσουάρ, υλικών αναβάθμισης και πακέτων υποστήριξης της HP Αναλυτικές πληροφορίες και συγκριτικά για κάθε μοντέλο Ανταγωνιστικές τιμές και ειδικά πακέτα προσφορών Επιλεγμένα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών Τη λειτουργικότητα, την ταχύτητα και τη σχεδίαση ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος Πολλαπλές επιλογές στον τρόπο πληρωμής, παράδοσης και παρακολούθησης της παραγγελίας σας Την ποιότητα εξυπηρέτησης και την αξιοπιστία της Info Quest Technologies

To tablet Bitmore Tab 88 στα Καταστήματα Forthnet

Κυρίως κείμενο
Η Info Quest Technologies σε συνεργασία με τη Forthnet, παρουσιάζει αποκλειστικά στα 137 Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα, το νέο Tablet  Bitmore Tab88  Android με οθόνη πολλαπλής αφής 8 ιντσών και Android 2.3. Εμπλουτίζοντας  την συνεργασία της με τον νούμερο 1 πάροχο broadband επικοινωνίας και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, τον Όμιλο Forthnet, η Info Quest Technologies διαθέτει το μοναδικό Multimedia Tablet  Bitmore Tab88 Android με οθόνη 8 ιντσών πολλαπλής αφής, το οποίο για πρώτη φορά μπορείτε να το αποκτήσετε σε προνομιακή τιμή με σύνδεση σε όλα τα Καταστήματα Forthnet. Συγκεκριμένα, από σήμερα, 5 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες στα 137 Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα, θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν το συγκεκριμένο Τablet, ΜΟΝΟ με 159,90 € σε συνδυασμό με οποιαδήποτε υπηρεσία broadband επιθυμούν. Το Bitmore Tab88 Android, με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, οθόνη πολλαπλής αφής 8”, λειτουργικό Android 2.3, 8GB αποθηκευτικό χώρο, υποδοχή micro-SD,  κάμερα και επιπλέον πλήρως ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο και 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας,  προσφέρει πολλά περισσότερα από  μία απλή ταμπλέτα. Επιπλέον οι συνδρομητές Broadband της Forthnet, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με δωρεάν Wi-Fi  πρόσβαση, σε πάνω από 360 Forthnet HotSpot σε όλη την Ελλάδα! Το προϊόν καλύπτεται με εγγύηση 2 ετών από την Info Quest Technologies. Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά χαρακτηριστικά στο www.forthnet.gr Για όσους επιθυμούν να  το αποκτήσουν χωρίς σύνδεση, το προϊόν θα διατίθεται προς 229,90 €. Επιπλέον διατίθεται και θήκη προστασίας-stand, για το συγκεκριμένο προϊόν.

Η Info Quest Technologies παρουσιάζει τη νέα οικογένεια προϊόντων bitmore

Κυρίως κείμενο
Η InfoQuest Technologies, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του σύγχρονου καταναλωτή, που αναζητά ταυτόχρονα ποιότητα, απόδοση, αλλά και οικονομικότητα, ανακοίνωσε. τη διάθεση στην Ελληνική αγορά, μίας νέας οικογένειας προϊόντων, με την επωνυμία bitmore. Τα προϊόντα bitmoreκατασκευάζονται αποκλειστικά για την InfoQuest Technologies, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει η εταιρεία και θα διατίθενται μέσω επιλεγμένων καναλιών και συνεργατών. Σταδιακά θα καλύψουν ένα μεγάλο εύρος προϊοντικών σειρών, από μικροπεριφερειακά υπολογιστών, έως προϊόντα επικοινωνίας, ήχου και εικόνας, με κοινό πάντα παρονομαστή την τεχνολογική υπεροχή, την  ποιότητα κατασκευής, την εργονομία, τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής  και την αξιόπιστη  υποστήριξη  της InfoQuest Technologies.   Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα προϊόντα της InfoQuest  Technologiesεπισκεφθείτε το www.infoquest.gr.