Ιούλιος 2011

Δελτίο Τύπου: Εντυπωσιακές, καλοκαιρινές εκπτώσεις στο you.gr

Κυρίως κείμενο
Οι εκπτώσεις στο you.gr ξεκίνησαν και είναι εντυπωσιακές! Εάν ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τον εξοπλισμό σας, να αγοράσετε ένα νέο προϊόν για να διευρύνετε τις δυνατότητές σας στο γραφείο ή στο σπίτι, ή να αποκτήσετε ένα από τα νέα πολυπόθητα gadgets, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το www.you.gr. Θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, σε άκρως δελεαστικές τιμές, με έκπτωση έως και 50%, ενώ καθημερινά θα υπάρχουν περισσότερα προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Μετατρέψτε τις καλοκαιρινές σας αγορές τεχνολογίας σε μοναδική εμπειρία, κάνοντας καθημερινή την επίσκεψή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr.

Δελτίο Τύπου: Διάθεση προϊόντων TP-Link από την Info Quest Technologies

Κυρίως κείμενο
Έχοντας συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με τους κορυφαίους κατασκευαστές στην κατηγορία τους, η Info Quest Technologies ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την TP-Link, διανέμοντας στην Ελληνική αγορά τα δικτυακά της προϊόντα, τα οποία προσφέρονται σε εκτενή γκάμα και με ανταγωνιστική τιμή. Από το 1996, η TP-Link κατασκευάζει και προσφέρει μεγάλη γκάμα δικτυακών προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών δικτύωσης μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, αλλά και οικιακών χρηστών. Σε περισσότερες από 100 χώρες διατίθενται τα προϊόντα της ΤP-Link, εξυπηρετώντας περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως, ενώ πρόσφατα η εταιρεία διακρίθηκε ως κορυφαίος κατασκευαστής τερματικού εξοπλισμού για τις τεχνολογίες ασύρματης δικτύωσης και δικτύωσης Broadband ADSL. Τα προϊόντα της ΤP-Link διατίθενται στην Ελληνική αγορά μέσω του www.you.gr και του δικτύου συνεργατών της εταιρείας.

Δελτίο Τύπου: Στρατηγική Συνεργασία Philips Ελλάς και Info Quest Technologies

Κυρίως κείμενο
Η Philips Ελλάς και η Info Quest Technologies, ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους στη διανομή των αξεσουάρ της κατηγορίας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών καταναλωτικών ειδών και των ασύρματων τηλεφώνων DECT στην Ελληνική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεργασίας η Info Quest Technologies θα διαθέτει στην αγορά ως μοναδικό κανάλι διανομής το σύνολο των προϊόντων Philips που ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες: MP3 & MP4 ακουστικά και multimedia ακουστικά για PC & TV  Περιφερειακά, ηχεία και κάμερες Η/Υ Ψηφιακοί Καταγραφείς φωνής Πολύμπριζα ασφαλείας Τηλεχειριστήρια, καλώδια, βάσεις LCD TV και εσωτερικές κεραίες τηλεοράσεων Συστήματα ασύρματης μετάδοσης εικόνας Στρατηγικοί στόχοι της συνεργασίας είναι η επέκταση του δικτύου πωλήσεων, η πρόσβαση των πελατών σε ένα μεγάλο εύρος προϊόντων, η αξιοποίηση και χρήση εναλλακτικών δικτύων λιανικής, και η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των καταναλωτών μέσω εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης. Η Philips Hellas και η Info Quest Technologies προσδοκούν μέσω της συνεργασίας αυτής να προσφέρουν στους Έλληνες καταναλωτές, ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, ώστε να μπορούν οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται να απολαμβάνουν την ποιότητα Philips. Σχετικά με τη Philips Ελλάς H Philips Ελλάς κατέχει ηγετική θέση στην κατηγορία των Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών ειδών. Διαθέτει εδώ και 80 χρόνια στην Ελληνική αγορά προϊόντα εικόνας, ήχου, περιφερειακά προϊόντα για Η/Υ, αξεσουάρ και ασύρματα τηλέφωνα, καθώς και οικιακές συσκευές και είδη προσωπικής φροντίδας & υγιεινής. Με την εμπειρία των 120 χρόνων προσφοράς καινοτόμων και πρωτοποριακών προϊόντων, ενσωματώνει τεχνολογίες και σχεδιασμό σε ανθρωποκεντρικές λύσεις, με βάση τις θεμελιώδεις απόψεις των πελατών και την υπόσχεση για «λογική και απλότητα» (Sense and Simplicity). Συνεργάζεται με όλες τις αλυσίδες και τους συνεταιρισμούς αλλά και με ικανό αριθμό μεμονωμένων καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών σε όλη τη χώρα.